1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Siap Mepanggang
gegrilde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten
4 kuikenbouten van 400 gr
250 gr base be siap
625 ml kokosmelk
800 ml kippenbouillon
4 serehstengels, gekneusd
4 salamblaadjes
1 eetl zout
1 eetl zwarte peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Plet de kuikenbouten. Verhit een wok/wadjan en bak de base be siap 2 minuten op. Voeg dan de kokosmelk, de kippenbouillon en de sereh toe. Breng dit aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
Voeg vervolgens de kuikenbouten, de salamblaadjes, zout en peper toe en laat het geheel sudderen tot driekwart is ingekookt. Draai de bouten regelmatig om.
Haal dan de pan van het vuur en laat het vlees in de saus afkoelen. Haal het dan uit de pan en laat het een halfuur drogen. Roosteren de bouten daarn boven een houtskoolvuur goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165