1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Siap Mepanggang
gegrilde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten
4 kuikenbouten van 400 gr
250 gr base be siap
625 ml kokosmelk
800 ml kippenbouillon
4 serehstengels, gekneusd
4 salamblaadjes
1 eetl zout
1 eetl zwarte peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Plet de kuikenbouten. Verhit een wok/wadjan en bak de base be siap 2 minuten op. Voeg dan de kokosmelk, de kippenbouillon en de sereh toe. Breng dit aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
Voeg vervolgens de kuikenbouten, de salamblaadjes, zout en peper toe en laat het geheel sudderen tot driekwart is ingekookt. Draai de bouten regelmatig om.
Haal dan de pan van het vuur en laat het vlees in de saus afkoelen. Haal het dan uit de pan en laat het een halfuur drogen. Roosteren de bouten daarn boven een houtskoolvuur goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898