1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng kentang kering
aardappelen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg aardappelen*
3 uien
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks (Spaanse pepers)
4 cm laos
3 salamblaadjes
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 theel asem
4 eetl water
zout

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Meng het water met de asem (asemwater). Schil de aardappelen en snijd deze in kleine reepjes en spoel deze na. Laat uitlekken en eventueel droog deppen. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de reepjes aardappelen bruin. Snijd de sjalotten in plakjes, de knoflook en de lomboks fijn. Bak de sjalotten met wat zout glazig en voeg dan de knoflook, de lomboks, de laos en de salamblaadjes toe en bak het krokant.
Verhit 3 eetl olie in een wok/wadjan en voeg hier de gula jawa, het asemwater en zout naar smaak toe en als de suiker begint te carameliseren, voeg dan de aardappelen en het sjalottenmengsel toe (zonder laos en salam) Goed omscheppen. Bestrooi het met bawang goreng

* met zoete aardappelen is het lekkerste
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957373