1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng kentang kering
aardappelen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg aardappelen*
3 uien
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks (Spaanse pepers)
4 cm laos
3 salamblaadjes
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 theel asem
4 eetl water
zout

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Meng het water met de asem (asemwater). Schil de aardappelen en snijd deze in kleine reepjes en spoel deze na. Laat uitlekken en eventueel droog deppen. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de reepjes aardappelen bruin. Snijd de sjalotten in plakjes, de knoflook en de lomboks fijn. Bak de sjalotten met wat zout glazig en voeg dan de knoflook, de lomboks, de laos en de salamblaadjes toe en bak het krokant.
Verhit 3 eetl olie in een wok/wadjan en voeg hier de gula jawa, het asemwater en zout naar smaak toe en als de suiker begint te carameliseren, voeg dan de aardappelen en het sjalottenmengsel toe (zonder laos en salam) Goed omscheppen. Bestrooi het met bawang goreng

* met zoete aardappelen is het lekkerste

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771