Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Cabai
pittig roerbak van lomboks en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lomboks
100 gr garnalen, gedroogd
100 gr garnalen
100 gr kecombrang bloem
1 eetl limoen, sap
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de binnenste blaadjes van de kecombrang in dunne plakjes. Pel de garnalen en maak deze schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen en de lomboks toe en bak dit voor de helft gaar.
Dan de kecombrang toevoegen en bak deze zacht. Meng dan de gedroogde garnalen en het limoensap erdoor en bak het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530