Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Cabai - pittig roerbak van lomboks en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Cabai
pittig roerbak van lomboks en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lomboks
100 gr garnalen, gedroogd
100 gr garnalen
100 gr kecombrang bloem
1 eetl limoen, sap
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de binnenste blaadjes van de kecombrang in dunne plakjes. Pel de garnalen en maak deze schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen en de lomboks toe en bak dit voor de helft gaar.
Dan de kecombrang toevoegen en bak deze zacht. Meng dan de gedroogde garnalen en het limoensap erdoor en bak het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015732