Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal goreng bawang - pittige gebakken ui

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal goreng bawang
pittige gebakken ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 grote fijngesneden uien
3 teentjes knoflook
3 rode rawits
1/2 eetl gula jawa
zout
1/2 theel nootmuskaat
1/2/ theel trassie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rawits, de knoflook met de trassie fijn tot een boemboe. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe en de uien licht bruin. Voeg de overige ingrediënten toe en bak de uien goed bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017652