Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Rujak Sayur Pedes - eenvoudige roedjak

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rujak Sayur Pedes
eenvoudige roedjak

Bahan-bahan:

ingrediënten:
2 vlees tomaten
1 kleine komkommer
3 radijsjes
1 rode lombok
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl rijstazijn
1/2 theel trasi

Cara membuat:

bereiding:
Snijd de lombok fijn. Schil de komkommer en snij deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes en de radijsjes in dunne plakjes. Meng de kecap, de azijn, het zout, de palmsuiker, de lombok en de trasi. Schep vervolgens de tomaten, de radijs en de komkommer erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935135