Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Rujak Sayur Pedes
eenvoudige roedjak

Bahan-bahan:

ingrediënten:
2 vlees tomaten
1 kleine komkommer
3 radijsjes
1 rode lombok
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl rijstazijn
1/2 theel trasi

Cara membuat:

bereiding:
Snijd de lombok fijn. Schil de komkommer en snij deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes en de radijsjes in dunne plakjes. Meng de kecap, de azijn, het zout, de palmsuiker, de lombok en de trasi. Schep vervolgens de tomaten, de radijs en de komkommer erdoor en serveer.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657