1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Tempe
gebakken reepjes tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr tempe
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
1/2 theel zout
4 salam blaadjes
4 cm laos, gekneusd
3 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
2 theel asem
olie

Cara membuat:
bereiding:
snijd de tempe in dunne reepjes. snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tempe goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laagt het uitlekken op keukenpapoer. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit hierin zachtjes de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de laos, de trassi en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tempe, de gula, de kecap en de asem toe en bak dit alles nog voor 5 minuten onder voortdurend omscheppen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535