1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Tempe
gebakken reepjes tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr tempe
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
1/2 theel zout
4 salam blaadjes
4 cm laos, gekneusd
3 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
2 theel asem
olie

Cara membuat:
bereiding:
snijd de tempe in dunne reepjes. snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tempe goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laagt het uitlekken op keukenpapoer. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit hierin zachtjes de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de laos, de trassi en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tempe, de gula, de kecap en de asem toe en bak dit alles nog voor 5 minuten onder voortdurend omscheppen.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131