banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tongseng kambing
Gestoofd lamsvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lams- of geitenvlees
4 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 kool bladeren
½ theel peper
4 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
500 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks in schuine reepjes, de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Ontnerf de koolbladeren en
snijd deze in stukken. 
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook, de sjalotten en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Dan de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen samen met het water en even laten sudderen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt, dan de kool en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is en de saus wat is
ingedikt.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252528