banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon 1 Comment
Tongseng kambing - Gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tongseng kambing
Gestoofd lamsvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lams- of geitenvlees
4 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 kool bladeren
½ theel peper
4 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
500 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks in schuine reepjes, de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Ontnerf de koolbladeren en
snijd deze in stukken. 
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook, de sjalotten en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Dan de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen samen met het water en even laten sudderen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt, dan de kool en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is en de saus wat is
ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239258