banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Tongseng kambing - Gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tongseng kambing
Gestoofd lamsvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lams- of geitenvlees
4 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 kool bladeren
½ theel peper
4 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
500 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks in schuine reepjes, de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Ontnerf de koolbladeren en
snijd deze in stukken. 
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook, de sjalotten en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Dan de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen samen met het water en even laten sudderen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt, dan de kool en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is en de saus wat is
ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814621