1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
MaPo Tofu
gebakken gepeperde tahu/tofu

Ingrediënten:
2 eetl kecap manis
2 afgestreken eetl tapioca meel
125 gr rundergehakt
450 gr tahu/tofu
1 prei
1/4 theel zout
1 eetl chinese zwarte bonen
1 eetl chili bonen pasta
3 eetl kippenbouillon
1 eetl maizena
2 eetl water
2 eetl kecap asin
Szechuan peper naar smaak
3 eetl olie
water

Bereiding:

meng de kecap manis met de tapioca en het gehakt en laat dit 20 minuten intrekken. Snijd de tahu in blokjes en blancheer deze voor 3 minuten in kokend water en laat deze uitlekken. Snijd de prei in dunne ringetjes. Meng de maizena, de kecap asin en de eetl water tot een papje.
Verhit in een wok de olie en voeg het gemarineerde gehakt en het zout toe en bak dit rul. Voeg dan de zwarte bonen, de chile pasta, de bouillon, de tahu en de prei toe en laat dit zachtjes voor 4 minuten sudderen. Meng dan het papje erdoor totdat alles gaar is en bestrooi het met de Szechuan peper en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35753333