zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Pasteitjes
- Ojinguh bokkeum - pittige roergebakte inktvis
- Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs
- Telor asin - zoute eieren
- Kongjang, kongjorim - sojabonen (banchan)
- Koyabu - Gestoomde kokosballetjes
- Gra-doo Mu Tod Gartiem - gebakken spare-ribs met knoflook
- Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees
- Pekingeend
- Paad Fak Thong Sei Kai - gebakken pompoen met ei
Jok Het Horm - Rijst met paddenstoelen soep


Jok Het Horm
Rijst met paddenstoelen soep
Ingrediënten:
150 gr rijst
4 shitake paddenstoelen
500 ml kippenbouillon
water
garnering:
1 eetl gebakken knoflook
gehakte koriander
gehakte gember
bereiding:
Week de paddenstoelen voor 10 minuten in water en snijd deze daarna in reepjes. Verhit in een pan de bouillon en kook de rijst tot pap. Voeg dan de paddenstoelen toe en kook dit voor 5 minuten. Garneer de soep met de knoflook, de gember en de koriander.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.