logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Watar Kawuhuk
maïskorrels met kokos         
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 maiskolven
zout naar smaak
1/2 kokosnoot
bladeren van de maiskolf
houten prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokos en stamp of pureer de maiskorrels fijn. Menng dit met het zout door elkaar en pak dit in porties van 2 eetl in de bladeren. zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom deze vervolgens in 20 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420348