Watar Kawuhuk
maïskorrels met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 maiskolven
zout naar smaak
1/2 kokosnoot
bladeren van de maiskolf
houten prikkers
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokos en stamp of pureer de maiskorrels fijn. Menng dit met het zout door elkaar en pak dit in porties van 2 eetl in de bladeren. zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom deze vervolgens in 20 minuten gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Hati Ayam Pedas Crispy - krokant gebakken kippenlevertjes
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Satee Nuea - saté van rundvlees
- Babi Ketjap 3
- Ikan latuk-latuk - gezouten vis met pompoen uit Lampung
- Bebek betutu - Geroosterde eend in bananenblad
- Ayam Goreng Kering - geroosterde kip met gepeperde olie
- Sisig - Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees
- Bakso Sapi Saus Padang - gehaktballetjes met een pittige saus uit Padang
- Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...