banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Urapan 2
gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé - rebung - brocoli)
1 el olie
1 eetl selderij
15 gr gerapste kokos
1 jeruk purut blaadje
1/2 theel asem
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
125 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 cm laos
1 cm kencur
1/2 theel trassi
1 sjalot
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in stukjes en blancheer deze in kokend water met wat zout. Laat de groenten daarna uitlekken. Hak de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos goudbruin in een droge koekepan. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jerut purut voor 2 minuten. Voeg dan het water, de asem, de suiker en de selderij toe en laat het indikken. Meng dit vervolgens door de groenten en meng dan de geroosterder kokos erdoor.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329228