Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Urapan 2 - gemengde groenten met kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Urapan 2
gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé - rebung - brocoli)
1 el olie
1 eetl selderij
15 gr gerapste kokos
1 jeruk purut blaadje
1/2 theel asem
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
125 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 cm laos
1 cm kencur
1/2 theel trassi
1 sjalot
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in stukjes en blancheer deze in kokend water met wat zout. Laat de groenten daarna uitlekken. Hak de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos goudbruin in een droge koekepan. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jerut purut voor 2 minuten. Voeg dan het water, de asem, de suiker en de selderij toe en laat het indikken. Meng dit vervolgens door de groenten en meng dan de geroosterder kokos erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454502