banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Urapan 2 - gemengde groenten met kokos

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Urapan 2
gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé - rebung - brocoli)
1 el olie
1 eetl selderij
15 gr gerapste kokos
1 jeruk purut blaadje
1/2 theel asem
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
125 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 cm laos
1 cm kencur
1/2 theel trassi
1 sjalot
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in stukjes en blancheer deze in kokend water met wat zout. Laat de groenten daarna uitlekken. Hak de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos goudbruin in een droge koekepan. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jerut purut voor 2 minuten. Voeg dan het water, de asem, de suiker en de selderij toe en laat het indikken. Meng dit vervolgens door de groenten en meng dan de geroosterder kokos erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39811469