logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Babi koetjai

Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr varkensfricandeau
4 groene lomboks
100 ml ketjap manis
200 gr gesneden prei
6 lente-uitjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel sesamolie
3 eetl olie
peper en zout naa smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de prei, de lomboks en de lente-uitjes in fijne ringentjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de prei, de lente-ui en de lomboks toe en bak dit nog 3 minuten verder. Voeg dan de bouillon en de ketjap toe en laat het verder gaar sudderen. Giet voor het serveren de sesamolie over het vlees.

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151266