Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Babi koetjai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi koetjai

Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr varkensfricandeau
4 groene lomboks
100 ml ketjap manis
200 gr gesneden prei
6 lente-uitjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel sesamolie
3 eetl olie
peper en zout naa smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de prei, de lomboks en de lente-uitjes in fijne ringentjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de prei, de lente-ui en de lomboks toe en bak dit nog 3 minuten verder. Voeg dan de bouillon en de ketjap toe en laat het verder gaar sudderen. Giet voor het serveren de sesamolie over het vlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221