Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Babi koetjai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi koetjai

Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr varkensfricandeau
4 groene lomboks
100 ml ketjap manis
200 gr gesneden prei
6 lente-uitjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel sesamolie
3 eetl olie
peper en zout naa smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de prei, de lomboks en de lente-uitjes in fijne ringentjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de prei, de lente-ui en de lomboks toe en bak dit nog 3 minuten verder. Voeg dan de bouillon en de ketjap toe en laat het verder gaar sudderen. Giet voor het serveren de sesamolie over het vlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248336