banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Babi Kluyuk
varkensvlees in zoetzure saus


bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkenshaas
1 rode lombok
3 cm jahe
1 prei
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 eetl bloem
2 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
3 eetl palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl ketchup
3 eetl azijn
1 eetl maizena
500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en meng het zout, de peper en de bloem erdoor. Rasp de jahe en snijd de lombok en de prei in dunne ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees in 5 minuten rondom bruin en schep deze daarna uit de pan. Voeg de jahe, de lombok en de prei toe en bak deze voor 3 minuten. Dan de saus en het vlees toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit een pan en voeg de palmsuiker toe en laat deze zachtjes smelten en karamelliseren. Voeg dan het water toe gevolgd door de kecap, de ketchup en het azijn. Bind de saus met de maizena.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465811