banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Babi Kluyuk
varkensvlees in zoetzure saus


bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkenshaas
1 rode lombok
3 cm jahe
1 prei
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 eetl bloem
2 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
3 eetl palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl ketchup
3 eetl azijn
1 eetl maizena
500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en meng het zout, de peper en de bloem erdoor. Rasp de jahe en snijd de lombok en de prei in dunne ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees in 5 minuten rondom bruin en schep deze daarna uit de pan. Voeg de jahe, de lombok en de prei toe en bak deze voor 3 minuten. Dan de saus en het vlees toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit een pan en voeg de palmsuiker toe en laat deze zachtjes smelten en karamelliseren. Voeg dan het water toe gevolgd door de kecap, de ketchup en het azijn. Bind de saus met de maizena.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36254065