1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Ketjap 7

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensvlees
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
200 ml ketjap manis
2 bolletjes stemgember
1 groene lombok
1 rode lombok
100 ml water
zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijde sjalotten en de knoflook fijn, rasp de gember. Snijd de lomboks erg grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de sjalotten en de knoflook samen met de stemgember en de lomboks. Als het vocht verdampt is dan de ketjap, het water en de geraspte gember toevoegen en het geheel gaar stoven. Eventueel wat extra water toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047