Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Babi Ketjap 6
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Ketjap 6

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr krabbetjes
250 gr magere varkenslappen
6 eetl olie
3 eetl water
1/2 theel peper
7 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl gehakte bakgember
1 eetl gembervocht
2 eetl azijn
4 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Rasp de gember fijn en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het vlees met de gember, de peper en het zout en laat dit minimaal 2 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en voeg dan de knoflook en de sjalotten toe. Vervolgens het water, de bakgember, het gembervocht, de azijn, de ketjap toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 543 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40816310