banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Babi Ketjap 6
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Ketjap 6

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr krabbetjes
250 gr magere varkenslappen
6 eetl olie
3 eetl water
1/2 theel peper
7 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl gehakte bakgember
1 eetl gembervocht
2 eetl azijn
4 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Rasp de gember fijn en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het vlees met de gember, de peper en het zout en laat dit minimaal 2 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en voeg dan de knoflook en de sjalotten toe. Vervolgens het water, de bakgember, het gembervocht, de azijn, de ketjap toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 304 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435513