1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Ketjap 6

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr krabbetjes
250 gr magere varkenslappen
6 eetl olie
3 eetl water
1/2 theel peper
7 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl gehakte bakgember
1 eetl gembervocht
2 eetl azijn
4 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Rasp de gember fijn en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het vlees met de gember, de peper en het zout en laat dit minimaal 2 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en voeg dan de knoflook en de sjalotten toe. Vervolgens het water, de bakgember, het gembervocht, de azijn, de ketjap toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957443