gestoofd varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg varkensvlees in stukken gesneden
7 sjalotten, fijngesneden
5 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel djahé
1/2 theel peper
1/2 theel kruidnagelpoeder
1/2 theel foelie
1 limoen
zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook de stukken vlees met wat zout bijna gaar en laat het vlees uitlekken. Bewaar de bouillon voor later. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de overige ingrediënten behalve de limoen. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees bruin. Een beetje bouillon en limoensap toevoegen en het geheel 30 minuten laten stoven.
ingrediënten:
1 kg varkensvlees in stukken gesneden
7 sjalotten, fijngesneden
5 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel djahé
1/2 theel peper
1/2 theel kruidnagelpoeder
1/2 theel foelie
1 limoen
zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook de stukken vlees met wat zout bijna gaar en laat het vlees uitlekken. Bewaar de bouillon voor later. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de overige ingrediënten behalve de limoen. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees bruin. Een beetje bouillon en limoensap toevoegen en het geheel 30 minuten laten stoven.