logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pallu Butu
kolak uit Makasar
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr suiker
50 gr rijstemeel
1 bakbanaan
1/4 theel zout

optioneel
gula jawa
Pandan blad en jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banaan in plakjes en stoof dit zachtjes voor 15 minuten met de helft van de kokosmelk. Meng de andere helft van de kokosmelk met het meel en voeg dit vervolgens bj de banaan. Stoof verder totdat de banaan gaar is. Bestrooi met suiker.
optie:
stoof een pandanblad en jerut purutblad mee en besprenkel het met gula jawa stroop i.p.v. suiker.

Add comment

Submit

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169