Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Pallu Butu - kolak uit Makasar
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pallu Butu
kolak uit Makasar
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr suiker
50 gr rijstemeel
1 bakbanaan
1/4 theel zout

optioneel
gula jawa
Pandan blad en jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banaan in plakjes en stoof dit zachtjes voor 15 minuten met de helft van de kokosmelk. Meng de andere helft van de kokosmelk met het meel en voeg dit vervolgens bj de banaan. Stoof verder totdat de banaan gaar is. Bestrooi met suiker.
optie:
stoof een pandanblad en jerut purutblad mee en besprenkel het met gula jawa stroop i.p.v. suiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573