Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pallu Butu - kolak uit Makasar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pallu Butu
kolak uit Makasar
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr suiker
50 gr rijstemeel
1 bakbanaan
1/4 theel zout

optioneel
gula jawa
Pandan blad en jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banaan in plakjes en stoof dit zachtjes voor 15 minuten met de helft van de kokosmelk. Meng de andere helft van de kokosmelk met het meel en voeg dit vervolgens bj de banaan. Stoof verder totdat de banaan gaar is. Bestrooi met suiker.
optie:
stoof een pandanblad en jerut purutblad mee en besprenkel het met gula jawa stroop i.p.v. suiker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193958