banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Daging masak taoco - gekruid gekookt rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging masak taoco
gekruid gekookt rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
9 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl taoco
100 gr bamboescheuten
4 cm kaneel
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
2 theel peper
600 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes en de bamboe in dunne plakjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, het vlees en de bamboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het kaneel, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht is ingekookt. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 270 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558693