zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kue pisang - bananen cakejes
- Daging belaser - kruidig in kokosmelk gestoofd rundvlees
- Gadon daging - gestoomd rundvlees in bananenblad
- Hao You Niu Rou - rundvlees in oestersaus
- Dadar Goeleh
- Ikan Kembung Rica-Rica - makreel in zoetzure saus
- Ayam Masak Bugis - kip in saus
- Pittige lamskerrie met bamboescheuten
- Sayur Bayam Tumis - zacht gebakken spinazie
- Masubah - pannekoek
Daging masak taoco - gekruid gekookt rundvlees


Daging masak taoco
gekruid gekookt rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
9 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl taoco
100 gr bamboescheuten
4 cm kaneel
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
2 theel peper
600 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes en de bamboe in dunne plakjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, het vlees en de bamboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het kaneel, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht is ingekookt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.