Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging masak taoco - gekruid gekookt rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging masak taoco
gekruid gekookt rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
9 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl taoco
100 gr bamboescheuten
4 cm kaneel
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
2 theel peper
600 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes en de bamboe in dunne plakjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, het vlees en de bamboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het kaneel, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht is ingekookt. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248214