Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging masak taoco - gekruid gekookt rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging masak taoco
gekruid gekookt rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
9 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl taoco
100 gr bamboescheuten
4 cm kaneel
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
2 theel peper
600 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes en de bamboe in dunne plakjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, het vlees en de bamboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het kaneel, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht is ingekookt. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029651