Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Masak Taoco - gekruid gebakken gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Taoco
gekruid gebakken gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 cm jahe
700 ml water
olie
1 ui
4 teentjes knoflook
1 steranijs
2 groene lomboks
1 lente-ui
3 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees en de jahe toe en kook dit voor 15 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in 2x2cm grote stukken. Laat 350 ml bouillon achter in de pan. Verhit in pan voldoende olie en bak het vlees bruin en zet apart.
Snijd de ui in de lengte in dunne plakjes, de lomboks in dunne ringen, de lente-ui in stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de lomboks en de steranijs voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng. Vervolgens de tauco, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon beetje bij beetje toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 307 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030620