banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Masak Taoco - gekruid gebakken gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Taoco
gekruid gebakken gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 cm jahe
700 ml water
olie
1 ui
4 teentjes knoflook
1 steranijs
2 groene lomboks
1 lente-ui
3 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees en de jahe toe en kook dit voor 15 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in 2x2cm grote stukken. Laat 350 ml bouillon achter in de pan. Verhit in pan voldoende olie en bak het vlees bruin en zet apart.
Snijd de ui in de lengte in dunne plakjes, de lomboks in dunne ringen, de lente-ui in stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de lomboks en de steranijs voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng. Vervolgens de tauco, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon beetje bij beetje toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429792