banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Daging Masak Taoco - gekruid gebakken gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Taoco
gekruid gebakken gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 cm jahe
700 ml water
olie
1 ui
4 teentjes knoflook
1 steranijs
2 groene lomboks
1 lente-ui
3 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees en de jahe toe en kook dit voor 15 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in 2x2cm grote stukken. Laat 350 ml bouillon achter in de pan. Verhit in pan voldoende olie en bak het vlees bruin en zet apart.
Snijd de ui in de lengte in dunne plakjes, de lomboks in dunne ringen, de lente-ui in stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de lomboks en de steranijs voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng. Vervolgens de tauco, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon beetje bij beetje toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38900008