logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Masak Taoco
gekruid gebakken gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 cm jahe
700 ml water
olie
1 ui
4 teentjes knoflook
1 steranijs
2 groene lomboks
1 lente-ui
3 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees en de jahe toe en kook dit voor 15 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in 2x2cm grote stukken. Laat 350 ml bouillon achter in de pan. Verhit in pan voldoende olie en bak het vlees bruin en zet apart.
Snijd de ui in de lengte in dunne plakjes, de lomboks in dunne ringen, de lente-ui in stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de lomboks en de steranijs voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng. Vervolgens de tauco, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon beetje bij beetje toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176184