banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Daging Masak Segar - gestoofd rundvlees in een pittige en frisse saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Segar
gestoofd rundvlees in een pittige en frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
6 jeruk purut blaadjes
3 cm lengkuas/laos
8 rode rawits
4 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel nootmuskaat
2000 ml rundvleesbouillon
3 theel asamwater
3 takjes kemangi
1/2 limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 cm kunyit, geroosterd
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de laos voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Voeg dan de rawits, de peper, het zout, de palmsuiker en de nootmuskaatoe en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het geheel gaar.
Schep dan het limoensap, het asamwater en de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983004