Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Masak Segar - gestoofd rundvlees in een pittige en frisse saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Daging Masak Segar
gestoofd rundvlees in een pittige en frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
6 jeruk purut blaadjes
3 cm lengkuas/laos
8 rode rawits
4 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel nootmuskaat
2000 ml rundvleesbouillon
3 theel asamwater
3 takjes kemangi
1/2 limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 cm kunyit, geroosterd
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de laos voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Voeg dan de rawits, de peper, het zout, de palmsuiker en de nootmuskaatoe en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het geheel gaar.
Schep dan het limoensap, het asamwater en de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 229 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385