Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Maekjeok - geroosterd gemarineerd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Maekjeok
geroosterd gemarineerd varkensvlees

Ingrediënten:
450 gr varkensvlees

Ingrediënten marinade:
1 1/2 eetl doenjang
1 eetl sojasaus
2 eetl rijstwijn/mirin
1 eetl palmsuiker
1 eetl honing of jocheong
2 kleine sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theel limoen, sap
1 eetl sesame olie
1 theel peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Rasp de jahe. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Meng dan het vlees erdoor en laat dit tenminst 30 minuten marineren.
Verhit een grilpan (niet te heet) en bak het vlees gaar en totdat de marinade is gekarameliseerd. Serveer.

Lekker in een wrap van sla met ssamjang als dipsaus
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42086000