Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Nuhbiani - koninklijk vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nuhbiani
koninklijk vlees

ingrediënten:
900 gr rib eye
3 eetl pijnboompitten, gehakt
 
marinade:
125 ml sojasaus
3 eetl honing
2 eetl rijstwijn
1/2 kiwi
1 sjalot
2 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel peper
2 eelt sesam olie
 
bereiding:
Rasp de kiwi en de jahe. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in zeer dunnen plakjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed doorelkaar.
Plet het vlees en snijd deze in 5 cm lange plakjes. Meng het vlees met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje in 8 minuten zachtjes goudbruin en gaar. Besprenkel het regelmatig met de overgebleven marinade. 
Strooi voor het serveren de pijnboompitten over het vlees.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 325 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906111