banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Nuhbiani - koninklijk vlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nuhbiani
koninklijk vlees

ingrediënten:
900 gr rib eye
3 eetl pijnboompitten, gehakt
 
marinade:
125 ml sojasaus
3 eetl honing
2 eetl rijstwijn
1/2 kiwi
1 sjalot
2 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel peper
2 eelt sesam olie
 
bereiding:
Rasp de kiwi en de jahe. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in zeer dunnen plakjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed doorelkaar.
Plet het vlees en snijd deze in 5 cm lange plakjes. Meng het vlees met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje in 8 minuten zachtjes goudbruin en gaar. Besprenkel het regelmatig met de overgebleven marinade. 
Strooi voor het serveren de pijnboompitten over het vlees.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044939