Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nuhbiani - koninklijk vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nuhbiani
koninklijk vlees

ingrediënten:
900 gr rib eye
3 eetl pijnboompitten, gehakt
 
marinade:
125 ml sojasaus
3 eetl honing
2 eetl rijstwijn
1/2 kiwi
1 sjalot
2 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel peper
2 eelt sesam olie
 
bereiding:
Rasp de kiwi en de jahe. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in zeer dunnen plakjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed doorelkaar.
Plet het vlees en snijd deze in 5 cm lange plakjes. Meng het vlees met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje in 8 minuten zachtjes goudbruin en gaar. Besprenkel het regelmatig met de overgebleven marinade. 
Strooi voor het serveren de pijnboompitten over het vlees.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185