banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Perkedel Kentang Udang - aardappelballetjes met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Perkedel Kentang Udang
aardappelballetjes met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr aardappelen
100 gr garnalen
2 takjes selderij
1 ei
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/8 theel nootmuskaat
3 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de aardappelen gaar en pureer deze. Snijd de gepelde garnalen en de selderij fijn. Klop het ei op evenals de eiwitten.
Meng de aardappeln, de garnalen, de serlderij, het ei, de bwang goreng, het zout, de peper en de nootmuskaat goed doorelkaar. Verdeel de massa in 18 stuks, maar hiervan platte balletjes en wentel deze door het eiwit.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585525