Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Perkedel Kentang Udang - aardappelballetjes met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Kentang Udang
aardappelballetjes met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr aardappelen
100 gr garnalen
2 takjes selderij
1 ei
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/8 theel nootmuskaat
3 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de aardappelen gaar en pureer deze. Snijd de gepelde garnalen en de selderij fijn. Klop het ei op evenals de eiwitten.
Meng de aardappeln, de garnalen, de serlderij, het ei, de bwang goreng, het zout, de peper en de nootmuskaat goed doorelkaar. Verdeel de massa in 18 stuks, maar hiervan platte balletjes en wentel deze door het eiwit.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117