Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Petjel tahu - Pecil Tahu

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Petjel tahu

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 blok tahu/tofu
200 gr taugé
1/2 komkommer
2 eetl selderijblad

haluskan:
boemboe:
1 theel trassie
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
2 eetl ketjap manis
2 eetl azijn
2 teentjes knoflook
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een saus. Snijd de tahu in plakken en bak deze in een wok/wadjan met wat olie bruin. Blancheer de taugé en snijd de komkommer in plakjes en de selderij fijn
Meng de taugé, de tahu en de komkommer door elkaar. giet daarover de saus en strooi de selderij er over.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936479