banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Petjel tahu - Pecil Tahu

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Petjel tahu

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 blok tahu/tofu
200 gr taugé
1/2 komkommer
2 eetl selderijblad

haluskan:
boemboe:
1 theel trassie
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
2 eetl ketjap manis
2 eetl azijn
2 teentjes knoflook
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een saus. Snijd de tahu in plakken en bak deze in een wok/wadjan met wat olie bruin. Blancheer de taugé en snijd de komkommer in plakjes en de selderij fijn
Meng de taugé, de tahu en de komkommer door elkaar. giet daarover de saus en strooi de selderij er over.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668062