Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng - mie met kidney beans

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng
mie met kidney beans
Benodigdheden:
300 gr mie
240 gr kidney beans,
2 eetl lichte sojasaus,
1 blok tahu/tofu,
3 eetl olie,
10 teentjes knoflook,
2 eetl suiker,
4 eetl azijn,
200 ml water,
100 gr taugé,
10 stengels bieslook
1 eetl groene currypasta (zie recept)

garnering:
100 gr geroosterde pinda's,gehakt

Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg hier de currypasta aan toe, gevolg door de blokjes tahu. Bak de tahu rondom bruin. Schep uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Bak in de wok/wadjan dan eerst de knoflook en voeg dan de mie, de kidney beans, de tofu, de sojasaus, de suiker, de azijn en het water toe en kook het todat de mie gaar is en het vocht is verdampt. Dan de taugé en de in stukjes geknipte bieslook toevoegen en nog 3 minuten al omscheppend bakken. Bestrooi het met de gehakte pinda's
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231085