banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng - mie met kidney beans
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng
mie met kidney beans
Benodigdheden:
300 gr mie
240 gr kidney beans,
2 eetl lichte sojasaus,
1 blok tahu/tofu,
3 eetl olie,
10 teentjes knoflook,
2 eetl suiker,
4 eetl azijn,
200 ml water,
100 gr taugé,
10 stengels bieslook
1 eetl groene currypasta (zie recept)

garnering:
100 gr geroosterde pinda's,gehakt

Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg hier de currypasta aan toe, gevolg door de blokjes tahu. Bak de tahu rondom bruin. Schep uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Bak in de wok/wadjan dan eerst de knoflook en voeg dan de mie, de kidney beans, de tofu, de sojasaus, de suiker, de azijn en het water toe en kook het todat de mie gaar is en het vocht is verdampt. Dan de taugé en de in stukjes geknipte bieslook toevoegen en nog 3 minuten al omscheppend bakken. Bestrooi het met de gehakte pinda's
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37920777