banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng - mie met kidney beans
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kuai-tiao phat thai sai thua daeng
mie met kidney beans
Benodigdheden:
300 gr mie
240 gr kidney beans,
2 eetl lichte sojasaus,
1 blok tahu/tofu,
3 eetl olie,
10 teentjes knoflook,
2 eetl suiker,
4 eetl azijn,
200 ml water,
100 gr taugé,
10 stengels bieslook
1 eetl groene currypasta (zie recept)

garnering:
100 gr geroosterde pinda's,gehakt

Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg hier de currypasta aan toe, gevolg door de blokjes tahu. Bak de tahu rondom bruin. Schep uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Bak in de wok/wadjan dan eerst de knoflook en voeg dan de mie, de kidney beans, de tofu, de sojasaus, de suiker, de azijn en het water toe en kook het todat de mie gaar is en het vocht is verdampt. Dan de taugé en de in stukjes geknipte bieslook toevoegen en nog 3 minuten al omscheppend bakken. Bestrooi het met de gehakte pinda's
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314632