Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kua Pad Mu - thaise nasi goreng

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Kua Pad Mu
thaise nasi goreng


ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
1 ui

garnering:
gehakte coriander blaadjes

bereiding:
Snijd de knoflook, het vlees, de lomboks, de wortel en de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan het ei toevoegen en roeren. Vervolgens de lomboks, de ui, de wortel, de palmsuiker en de peper toevoegen. Dan de rijst toevoegen en bak dit. De kecap en de vissaus toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Garneer met de koriander blaadjes

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840