banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Kua Pad Mu - thaise nasi goreng

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Kua Pad Mu
thaise nasi goreng


ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
1 ui

garnering:
gehakte coriander blaadjes

bereiding:
Snijd de knoflook, het vlees, de lomboks, de wortel en de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan het ei toevoegen en roeren. Vervolgens de lomboks, de ui, de wortel, de palmsuiker en de peper toevoegen. Dan de rijst toevoegen en bak dit. De kecap en de vissaus toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Garneer met de koriander blaadjes

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39057114