Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kua Pad Mu - thaise nasi goreng

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Kua Pad Mu
thaise nasi goreng


ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
1 ui

garnering:
gehakte coriander blaadjes

bereiding:
Snijd de knoflook, het vlees, de lomboks, de wortel en de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan het ei toevoegen en roeren. Vervolgens de lomboks, de ui, de wortel, de palmsuiker en de peper toevoegen. Dan de rijst toevoegen en bak dit. De kecap en de vissaus toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Garneer met de koriander blaadjes

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903