Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kua Pa Mu - gebakken rijst (2pp)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kua Pa Mu
gebakken rijst (2pp)

ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
4 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel witte peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
2 sjalotten
10 koriander blaadjes

Bereiding:

Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de wortel fijn. Hak de korianderblaadjes grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Voeg het ei toe en bak de los. Dan de rijst toevoegen en bak dit warm. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit nog 3 minuten bakken. Garneer het met de korianderblaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193775