Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kua Pa Mu - gebakken rijst (2pp)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kua Pa Mu
gebakken rijst (2pp)

ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
4 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel witte peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
2 sjalotten
10 koriander blaadjes

Bereiding:

Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de wortel fijn. Hak de korianderblaadjes grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Voeg het ei toe en bak de los. Dan de rijst toevoegen en bak dit warm. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit nog 3 minuten bakken. Garneer het met de korianderblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911996