banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bebek Kremes - gebakken gekruide eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Kremes
gebakken gekruide eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend (jong)
1 eetl limoensap
500 ml water
3 eetl tapioca bloem
2 eetl rijstmeel
1 serai/sereh/citroengras
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon en snijd deze in 5 stukken. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de eend, de bumbu, de serai, de salam en de jeruk purut. Sluit de pan af met de deksel en kook de eend gaar. Schep de eend daarna uit de pan.
Verhit in een pan de olie en bak de eend goudbruin en zet apaprt.
Meng de tapioca met de rijstmeel en wat water/bouillon en vorm hiervan een beslag. Verhit in een pan wat olie en bak het beslag tot knapperige stukjes/kruimels. Strooi dit daarna over de eend en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 341 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593807