Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bebek Kremes - gebakken gekruide eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bebek Kremes
gebakken gekruide eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend (jong)
1 eetl limoensap
500 ml water
3 eetl tapioca bloem
2 eetl rijstmeel
1 serai/sereh/citroengras
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon en snijd deze in 5 stukken. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de eend, de bumbu, de serai, de salam en de jeruk purut. Sluit de pan af met de deksel en kook de eend gaar. Schep de eend daarna uit de pan.
Verhit in een pan de olie en bak de eend goudbruin en zet apaprt.
Meng de tapioca met de rijstmeel en wat water/bouillon en vorm hiervan een beslag. Verhit in een pan wat olie en bak het beslag tot knapperige stukjes/kruimels. Strooi dit daarna over de eend en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 319 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915564