logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Garang Jamur
Paddenstoelen in bananenblad


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr champignons
1 ei
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 salamblad
bananenblad
biteng

Haluskan:
Bumbu:
1 serehstengel
1 cm laos
1 cm jahe

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop het ei los en meng alle ingrediënten door elkaar. Verpak het mengsel in bananenblad en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom vervolgens de pakjes voor 20 minuten. Rooster de pakjes vervolgens boven een houtskoolvuurtje totdat het banananblad bruin wordt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 115 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397510