Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Garang Jamur - Paddenstoelen in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Garang Jamur
Paddenstoelen in bananenblad


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr champignons
1 ei
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 salamblad
bananenblad
biteng

Haluskan:
Bumbu:
1 serehstengel
1 cm laos
1 cm jahe

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop het ei los en meng alle ingrediënten door elkaar. Verpak het mengsel in bananenblad en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom vervolgens de pakjes voor 20 minuten. Rooster de pakjes vervolgens boven een houtskoolvuurtje totdat het banananblad bruin wordt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 314 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233272