banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Garo bunga pepaya dari Manado
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Garo bunga pepaya dari Manado


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eetl olie
3 stukken papaya bladeren
250 gr papaya bloemen
100 gr melinjo blad
3 sereh
10 jeruk purut blaadjes
3 pandan blad
900 gr kunyit blad
3 stengels groene ui
8 kemangi (stengels)
3 cm jahe
200 gr gerookte tonijn (fufu)
water

Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
21 groene rawit
10 lente-uitjes
7 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kook de papaya bladeren in water zacht en laat deze daarna uitlekken en snijd deze daarna grof. Kook de papaya bloemen in water zacht zodat de bitterheid verdwijnt. Snijd het melinjo blad, de pandan, de kunyit blad, de sereh, de ui en de jahe in dunnen plakjes. Snijd de jeruk purut en de tonijn fijn. Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg de pandan toe en bak het geurig. Dan de bumbu toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens de tonijn en groenten toevoegen en bak dit gaar. Als laatste de kemangi toevoegen en nog kort bakken.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565898