banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Garo bunga pepaya dari Manado
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Garo bunga pepaya dari Manado


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eetl olie
3 stukken papaya bladeren
250 gr papaya bloemen
100 gr melinjo blad
3 sereh
10 jeruk purut blaadjes
3 pandan blad
900 gr kunyit blad
3 stengels groene ui
8 kemangi (stengels)
3 cm jahe
200 gr gerookte tonijn (fufu)
water

Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
21 groene rawit
10 lente-uitjes
7 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kook de papaya bladeren in water zacht en laat deze daarna uitlekken en snijd deze daarna grof. Kook de papaya bloemen in water zacht zodat de bitterheid verdwijnt. Snijd het melinjo blad, de pandan, de kunyit blad, de sereh, de ui en de jahe in dunnen plakjes. Snijd de jeruk purut en de tonijn fijn. Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg de pandan toe en bak het geurig. Dan de bumbu toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens de tonijn en groenten toevoegen en bak dit gaar. Als laatste de kemangi toevoegen en nog kort bakken.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979138