banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sup Lobak - Soep van rettich

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sup Lobak
Soep van rettich


Bahan-Bahan:
1 kleine rettich
1 teentje knoflook
2 cm jahe
¼ theel nootmuskaat
¼ theel kaneel
1 theel zout
3 eetl kecap manis
¼ theel palmsuiker
800 ml water
2 eetl olie

Pelengkap:
Vulling:
250 gekookte kip
4 stukje tempé goreng
1 stengel bleekselderij
1 ui
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettich in dunne reepjes (lucifers). Snijd de knoflook en de jahe fijn. Versnipper de kip en snijd de bleekselderij en de ui in dunnen plakjes en de tomaten in partjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nootmuskaat, de kaneel, de palmsuiker en de kecap toe gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de rettich toevoegen en kort zachtjes laten sudderen totdat de rettich gaar is. 
Verdeel de kip, de tempé, de bleekselderij, de ui en de tomaten over de kommen en schep de soep erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966742