banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sup Lobak
Soep van rettich


Bahan-Bahan:
1 kleine rettich
1 teentje knoflook
2 cm jahe
¼ theel nootmuskaat
¼ theel kaneel
1 theel zout
3 eetl kecap manis
¼ theel palmsuiker
800 ml water
2 eetl olie

Pelengkap:
Vulling:
250 gekookte kip
4 stukje tempé goreng
1 stengel bleekselderij
1 ui
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettich in dunne reepjes (lucifers). Snijd de knoflook en de jahe fijn. Versnipper de kip en snijd de bleekselderij en de ui in dunnen plakjes en de tomaten in partjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nootmuskaat, de kaneel, de palmsuiker en de kecap toe gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de rettich toevoegen en kort zachtjes laten sudderen totdat de rettich gaar is. 
Verdeel de kip, de tempé, de bleekselderij, de ui en de tomaten over de kommen en schep de soep erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36621245