1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sup Lobak
Soep van rettich


Bahan-Bahan:
1 kleine rettich
1 teentje knoflook
2 cm jahe
¼ theel nootmuskaat
¼ theel kaneel
1 theel zout
3 eetl kecap manis
¼ theel palmsuiker
800 ml water
2 eetl olie

Pelengkap:
Vulling:
250 gekookte kip
4 stukje tempé goreng
1 stengel bleekselderij
1 ui
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettich in dunne reepjes (lucifers). Snijd de knoflook en de jahe fijn. Versnipper de kip en snijd de bleekselderij en de ui in dunnen plakjes en de tomaten in partjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nootmuskaat, de kaneel, de palmsuiker en de kecap toe gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de rettich toevoegen en kort zachtjes laten sudderen totdat de rettich gaar is. 
Verdeel de kip, de tempé, de bleekselderij, de ui en de tomaten over de kommen en schep de soep erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087129