Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup Sawi Telur Asin - soep van chinese kool met gezouten eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Sawi Telur Asin
soep van chinese kool met gezouten eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
4 telur asin (zie recept)
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
100 gr chinese kool
3 stengels caisim / choisam
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de kool en caisim in stukken. Verhit in een pan het water en voeg de sjalotjes, de knoflook, het zout, de peper en de palmsuiker toe en kook dit voor 3 minuten. Roer dan de eieren erdoor. Voeg de kool en de caisim toe en kook het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857