Recente Reacties

Rendang Padang
gekruid rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten::
500 gr rundvlees
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
1750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 jeruk purutblaadjes,
1 kaneelstokje
1 theel, asem
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
5 kruidnagels
4 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
18 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit de kokosmelk in een wok/wadjan en meng daarin de boemboe en de overige ingrediënten. Stoof dit alles totdat de olie vrijkomt. Haal het kaneelstokje eruit en voeg het vlees, het zout en de asem toe. Stoof het vlees gaar in 2,5-3 uur

Reacties

0
Niek Schoonderbeek
2 days ago
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het stoven verliest het aan scherpte, maar de smaak blijft achter
LikeLike Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42584090