Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Rendang Minang - rendang van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang Minang
rendang van rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
600 ml dikke kokosmelk (kental, van 1 1/2 kokosnoot)
1 kunyit blad
1 serai/sereh/citroengras
2 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
11 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm jahe
1 eetl zout
6 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 10 dobbelstenen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, het vlees, het kunyit blad, de serai en de asam kandis en kook totdat het vlees gaar is geworden en totdat het vocht is verdampt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660