Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rendang Rempah

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rendang Rempah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr vlees
3 eetl ketumbar
1 serehstengel, gekneusd
1/2 eetl komijn
30 gr kokos
3 limau perut blaadjes
1 klein kunyit blad
1250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 theel gula jawa
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
6 rode rawits
4 sjalotten
3 cm laos

Bereiding:
Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal dit samen met de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in lapjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit samen met de overige ingrediënten. Sudder het geheel totdat het vlees gaar is en de saus bijna is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790