Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rendang Rempah

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rendang Rempah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr vlees
3 eetl ketumbar
1 serehstengel, gekneusd
1/2 eetl komijn
30 gr kokos
3 limau perut blaadjes
1 klein kunyit blad
1250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 theel gula jawa
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
6 rode rawits
4 sjalotten
3 cm laos

Bereiding:
Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal dit samen met de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in lapjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit samen met de overige ingrediënten. Sudder het geheel totdat het vlees gaar is en de saus bijna is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 306 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200