Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gulai Bagar - gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Bagar
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 sucadelappen
2 uien
3 teentjes knoflook
7 rode rawits
1/2 rode paprika
1/2 eetl ketumbar
1 theel jinten
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 kruidnagels
1 kaneelstokje
1 theel zout
500 ml santen
500 gr aardappels
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien, de knoflook en de rawits fijn. Snijd het vlees en de parika in reepjes. Snijd de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de jahe, de kunyit, de ketumbar en de jinten fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en laat het geheel 30-45 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees en de aardappel gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239594