Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gulai Bagar - gestoofd vlees met kruiden en aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Bagar
gestoofd vlees met kruiden en aardappel

Bahan-bahan;
ingrediënten:
750 sucadelappen
2 uien
3 teentjes knoflook
7 rode rawits
1/2 rode paprika
1/2 eetl ketumbar
1 theel jinten
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 kruidnagels
1 kaneelstokje
1 theel zout
500 ml santen
500 gr aardappels
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien, de knoflook en de rawits fijn. Snijd het vlees en de parika in reepjes. Snijd de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de jahe, de kunyit, de ketumbar en de jinten fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en laat het geheel 30-45 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees en de aardappel gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 221 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914016