1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Cabai Hijau
gebakken kip met groene sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
2 eetl. water
1 theel, asem
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
4 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
boemboe/sambal:
5 sjalotten
8 groene lomboks
8 groene rawits
2 groene tomaten
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe/sambal fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Meng de asem met het zout en wrijf hiermee de kip in. Laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip in 25 minuten goudbruin. Schep de kip uit de wok/wadjan. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl achter. Fruit de boemboe/sambal samen met de sereh en de jerut purut voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe, schep het goed doorelkaar en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411780