banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ayam Cabai Kering - gefrituurde kip met pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Cabai Kering
gefrituurde kip met pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
20 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
1 theel zout
1 lente-ui
olie

Bahan lapisan:
ingrediënten beslag:
60 gr maizena
1 ei
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes van 4 cm. Snijd de lomboks in stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui fijn.
Meng de ingrediënten voor het beslag goed door elkaar en wentel de stukjes kip erdoor. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de kecap, de palmsuiker, het zout, de sesamolie en de lente-ui toe en breng het al roerend aan de kook. Serveer de saus met de kip.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40102590