Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Cabai Kering - gefrituurde kip met pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Cabai Kering
gefrituurde kip met pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
20 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
1 theel zout
1 lente-ui
olie

Bahan lapisan:
ingrediënten beslag:
60 gr maizena
1 ei
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes van 4 cm. Snijd de lomboks in stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui fijn.
Meng de ingrediënten voor het beslag goed door elkaar en wentel de stukjes kip erdoor. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de kecap, de palmsuiker, het zout, de sesamolie en de lente-ui toe en breng het al roerend aan de kook. Serveer de saus met de kip.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909566