Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Cabai Kering - gefrituurde kip met pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Cabai Kering
gefrituurde kip met pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
20 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
1 theel zout
1 lente-ui
olie

Bahan lapisan:
ingrediënten beslag:
60 gr maizena
1 ei
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes van 4 cm. Snijd de lomboks in stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui fijn.
Meng de ingrediënten voor het beslag goed door elkaar en wentel de stukjes kip erdoor. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de kecap, de palmsuiker, het zout, de sesamolie en de lente-ui toe en breng het al roerend aan de kook. Serveer de saus met de kip.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426966