banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Cabe Kering - pittig gebakken stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Cabe Kering
pittig gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 rode lomboks
6 gedroogde rawits
2 eetl olie
2 eetl maizena
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
3 cm jahe

Taburan:
garnering:
2 lenteuitjes

Cara membuat:

Snijd de knoflook, de lentuitjes en de lomboks fijn. Hak de rawits en de jahe fijn. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de maizena, het zout, de peper en 1 eetl kecap en laat dit 45 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de wok/wadjan. Voeg de knoflook, de lomboks en de jahe toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kip, de rawits en de kecap toevoegen en bak dit totdat de kip gaar is. Strooi de lenteui erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592402