Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Cabe Kering - pittig gebakken stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Cabe Kering
pittig gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 rode lomboks
6 gedroogde rawits
2 eetl olie
2 eetl maizena
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
3 cm jahe

Taburan:
garnering:
2 lenteuitjes

Cara membuat:

Snijd de knoflook, de lentuitjes en de lomboks fijn. Hak de rawits en de jahe fijn. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de maizena, het zout, de peper en 1 eetl kecap en laat dit 45 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de wok/wadjan. Voeg de knoflook, de lomboks en de jahe toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kip, de rawits en de kecap toevoegen en bak dit totdat de kip gaar is. Strooi de lenteui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395