banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Cabe Kering
pittig gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 rode lomboks
6 gedroogde rawits
2 eetl olie
2 eetl maizena
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
3 cm jahe

Taburan:
garnering:
2 lenteuitjes

Cara membuat:

Snijd de knoflook, de lentuitjes en de lomboks fijn. Hak de rawits en de jahe fijn. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de maizena, het zout, de peper en 1 eetl kecap en laat dit 45 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de wok/wadjan. Voeg de knoflook, de lomboks en de jahe toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kip, de rawits en de kecap toevoegen en bak dit totdat de kip gaar is. Strooi de lenteui erover en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341356