Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Perkedel Misoa Udang - gekruide koekjes/balletjes van misoa met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Misoa Udang
gekruide koekjes/balletjes van misoa met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
40 gr misoa, geweekt
100 gr garnalen
3 eetl bloem
1 theel maizena
2 eieren
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel peper
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de garnalen fijn.
Meng eerst de misoa, de garnalen, de bloem, de maizena en de bumbu goed door elkaar. Voeg dan de eieren en de lente-ui toe en meng goed. Verdeel het daarna in 9 porties.
Verhit in een pan voldoende olie en bak elke portie goudbruin en gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609