Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Perkedel Misoa Udang - gekruide koekjes/balletjes van misoa met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Misoa Udang
gekruide koekjes/balletjes van misoa met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
40 gr misoa, geweekt
100 gr garnalen
3 eetl bloem
1 theel maizena
2 eieren
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel peper
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de garnalen fijn.
Meng eerst de misoa, de garnalen, de bloem, de maizena en de bumbu goed door elkaar. Voeg dan de eieren en de lente-ui toe en meng goed. Verdeel het daarna in 9 porties.
Verhit in een pan voldoende olie en bak elke portie goudbruin en gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 335 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915587