zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Telur Sambal Petis - eieren in een pittige saus
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Lempah - een pittige soep van runderribjes
- Ayam Panggang Bumbu Kuning - geroosterde kip met gele saus
- Babi pedis dan daun papaya -varkensvlees met papayablad
- Sate babi sempurna - geroosterd varkensvlees
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Mu Pad Khiew Wan Hor Pai - pasteitjes met varkensvlees
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
Perkedel Singkong - gekruide cassave balletjes


Perkedel Singkong
gekruide cassave balletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr cassave
1 ei
2 lente-ui
1 takje selderij
1 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
water
Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd het in stukken. Verhit in een pan het water en kook de cassave gaar. Giet af en pureer de cassave. Snijd de lente-ui en de selderij fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan 10 platte balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.
gekruide cassave balletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr cassave
1 ei
2 lente-ui
1 takje selderij
1 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
water
Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd het in stukken. Verhit in een pan het water en kook de cassave gaar. Giet af en pureer de cassave. Snijd de lente-ui en de selderij fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan 10 platte balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.