Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Perkedel Singkong - gekruide cassave balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Singkong
gekruide cassave balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr cassave
1 ei
2 lente-ui
1 takje selderij
1 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd het in stukken. Verhit in een pan het water en kook de cassave gaar. Giet af en pureer de cassave. Snijd de lente-ui en de selderij fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan 10 platte balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141