Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Perkedel Singkong - gekruide cassave balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Singkong
gekruide cassave balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr cassave
1 ei
2 lente-ui
1 takje selderij
1 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd het in stukken. Verhit in een pan het water en kook de cassave gaar. Giet af en pureer de cassave. Snijd de lente-ui en de selderij fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan 10 platte balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794814