banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Udang Taoco - roerbak van garnalen met petai bonen en taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Taoco
roerbak van garnalen met petai bonen en taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
500 gr boontjes/kousenband
30 petai/peteh bonen
3 salam blad
1 eetl taoco
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm lengkuas/laos
2 cm jahe
2 serai/sereh/citroengras
3 groene lomboks
3 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de boontjes in kleine stukjes. Halveer de petai bonen. Snijd de knoflook, de sjalotjes, de laos, de jahe, de serai en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos, de jahe, de serai, de lomboks en de salam voor 6 minuten.
Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de petai en de taoco toevoegen en bak dee goudbruin. Dan de boontjes toevoegen en bak deze zacht. Meng dan het zout en de palmsuiker toe en bak het verder al roerend gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115884