Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Taoco Cabai Hijau - garnalen in groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Udang Taoco Cabai Hijau
garnalen in groene peper saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
4 eetl taoco
2 sjalotjes
2 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
5 groene lomboks
1 tomaat
1 theel kecap manis
100 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 cm laos
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. snijd de tomaat en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sjalotjes, de jahe, de jeruk purut, de tauco en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe toe en roer totdat de garnalen van kleur veranderen. Dan de tomaat, de kecap en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029727