1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Udang Taoco Cabai Hijau
garnalen in groene peper saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
4 eetl taoco
2 sjalotjes
2 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
5 groene lomboks
1 tomaat
1 theel kecap manis
100 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 cm laos
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. snijd de tomaat en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sjalotjes, de jahe, de jeruk purut, de tauco en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe toe en roer totdat de garnalen van kleur veranderen. Dan de tomaat, de kecap en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384