Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Usus goreng rica-rica - gebakken gekruide darm
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Usus goreng rica-rica
gebakken gekruide darm


Bahan-bahan:
300 gr kippen darm
1 1/2 theel zout
6 jeruk purut blaadjes
2 salam
1/2 theel kristalsuiker
olie
water

Halsukan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 rode rawits
1 tomaat
1 sereh
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan het water en voeg de darmen, 1/2 theel zout en 3 jeruk purut blaadjes toe en kook deze gaar. Laat vervolgens de darmen uitlekken. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de darmen lichtbruin en laat vervolgens deze uitlekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de jeruk furut voor 3 minuten. Voeg dan de darmen toe en bak deze mee. Dan het zout en de suiker toevoegen en bak alles zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080724