banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Usus Ayam Tumis Belimbing Wuluh - kippendarmen in een fris pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Usus Ayam Tumis Belimbing Wuluh
kippendarmen in een fris pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kippendarmen
3 stengeld kemangi
3 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 belimbing wuluh
250 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
2 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/4 theel peper
1 theel kerrie
1 cm kunyit, geroosterd
2 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de darmen en kook deze gaar. Giet af en laat de darmen uitlekken en snijd deze daarna in stukjes.
Snijd de kemangi in stukken, de lomboks in schuine ringen en de belimbing doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de jeruk purut toe en bak 2 minuten. Dan de lomboks toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens de darmen, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door de belimbing en meng goed.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook en kook het verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en kook nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689644