Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Usus Ayam Tumis Belimbing Wuluh
kippendarmen in een fris pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kippendarmen
3 stengeld kemangi
3 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 belimbing wuluh
250 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
2 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/4 theel peper
1 theel kerrie
1 cm kunyit, geroosterd
2 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de darmen en kook deze gaar. Giet af en laat de darmen uitlekken en snijd deze daarna in stukjes.
Snijd de kemangi in stukken, de lomboks in schuine ringen en de belimbing doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de jeruk purut toe en bak 2 minuten. Dan de lomboks toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens de darmen, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door de belimbing en meng goed.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook en kook het verder gaar. Meng dan de kemangi erdoor en kook nog voor 1 minuut. Serveer.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615