banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Kangkung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng-Oseng Kangkung
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kangkung
1 rode paprika
1 rode lombok
1/4 blok tempe
10 gr. petehbonen
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 salamblaadjes
4 cm laos, gekneusd
1 theel. trassi
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
1/2 theel. zout
2 eetl. olie
150 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kangkung in stukken van 5 cm, de paprika in stukjes van 1 cm breed en de tempe in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de laos, de paprika en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de tempe, de salam en de peteh toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan het water toevoegen en nog 5 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de kangkung toevoegen en het geheel gaar smoren totdat het vocht is verdampt. De salam en de laos verwijderen voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555199