Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Pedas Manis - garnalen in pittige en zoete saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Pedas Manis
garnalen in pittige en zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
4 sjalotjes
9 gedroogde chilies (cabe merah kering)
200 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
1 1/2 eetl maizena + 3 eetl water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en halve de chilies. Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Meng de maizena met het water tot een papje.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de chilies voor 3 minuten. Voeg de bouillon en de kecap toe en breng aan de kook. Dan de garnalen toevoegen en kook deze voor 1 minuut. Dan de maizena oplossing toevoegen en kook het geheel nog voor 2 minuten totdat de saus gebonden is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024266