Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Udang Patai Lado Ijau

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Udang Patai Lado Ijau

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr garnalen
100 gr peteh-bonen
1 groene tomaat
1 eetl zout
2 cm gember (jahe/djahé)
10 eetl arachide-olie

Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
5 sjalotten
20 groene lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de lomboks voor 10 minuten. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in plakjes. Verhit in de wok/wadjah de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaant en de peteh bonen toe en bak dit nog 5 minuten. Dan de garnalen toevoegen en nog 10 minuten bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251885