banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Udang Paprika Kapri Manis - gebakken garnalen met paprika en peultjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Paprika Kapri Manis
gebakken garnalen met paprika en peultjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
3 teentjes knoflook
1 ui
1 tomaat
1 rode paprika
100 gr peultjes
1 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon, Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de parika in reepjes en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Voeg dan de paprika en de peultjes toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39343703