Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Paprika Kapri Manis - gebakken garnalen met paprika en peultjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Paprika Kapri Manis
gebakken garnalen met paprika en peultjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
3 teentjes knoflook
1 ui
1 tomaat
1 rode paprika
100 gr peultjes
1 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon, Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de parika in reepjes en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Voeg dan de paprika en de peultjes toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626