logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang Paprika Kapri Manis
gebakken garnalen met paprika en peultjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
3 teentjes knoflook
1 ui
1 tomaat
1 rode paprika
100 gr peultjes
1 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon, Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de parika in reepjes en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Voeg dan de paprika en de peultjes toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 28 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160789