banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Udang Paprika Kapri Manis - gebakken garnalen met paprika en peultjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Paprika Kapri Manis
gebakken garnalen met paprika en peultjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
3 teentjes knoflook
1 ui
1 tomaat
1 rode paprika
100 gr peultjes
1 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon, Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de parika in reepjes en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Voeg dan de paprika en de peultjes toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960721